Senaste inläggen

Av H - 9 augusti 2007 20:54

Fick ett mejl från Scrapbook Express idag att de skickat min Silhouette idag!! Så om någon dag anländer den till min kära "syster" T i Nebraska. Det är ju nästan så man längtar tills man kommer hem från USA, så man får sätta sig och prova apparaten!! *skratt*

Det är verkligen en behändig apparat! Den kan skära ut i princip vad som helst, så man kan göra bokstäver i alla möjliga typsnitt och storlekar att ha till sina layouter. Dessutom kan man skära ut mallar till askar och sånt, typ om man vill göra en presentask. Det blir nog många som får en ask med överraskning framöver ;)

ANNONS
Av H - 8 augusti 2007 15:29

Idag har det verkligen varit omväxlande väder! Sol, varmt, mulet, regn... Blev riktigt kvavt en stund mitt på dagen. Tydligen skulle det kunna bli åska idag, få se om det stämmer.

Inte blev det städat i scraphörnan igår inte... blev sittandes vid datorn istället! Tänk vad det är lätt att bli fast där ibland. Satt och letade runt bland amerikanska webshopar för scrapbooking. Självklart lär man ju passa på att handla när man ska dit och jag har fått tipsat att det är billigare att beställa över nätet, sen få det skickat dit man ska. Man tjänar på det jämfört med att handla i affärerna.

Hittade en affär som jag ska försöka lägga in en beställning på, Joann. Verkar billigt, plus att de hade rea på en massa saker. Inte helt fel :)

ANNONS
Av H - 4 augusti 2007 19:28

Fick ett mejl idag av en tjej, Lesli, från Scrappin' With Grace - ett forum för scrapbooking. Jag har varit in där en del, deltagit i en tävling m.m

Har inte varit in där på ett tag, då jag har haft en riktig scrapsvacka!

I alla fall, mejlet handlade om att två av mina layouter blivit valda till "Layout of the day" - dagens layout!! Snacka om överraskning! Känns verkligen kul!! Det är ju nästan så man får lite lust att börja skapa igen... ;)

LOTD 3/8

LOTD 4/8

Av H - 1 augusti 2007 20:27

Runt årsskiftet så började jag med en ny hobby - scrapbooking. Jag har tidigare försökt mig på att göra egna fotoalbum, men ingenting som det här. Det finns en hel industri för såna här saker och naturligtvis så kommer mycket från USA, där det är en väldigt stor hobby.

Scrapbooking växer här hemma också, det finns en hel del webshopar och även vanliga affärer som säljer papper, dekorationer, album osv. Ska man vara riktigt noga så ska allt material, inklusive papper och pennor, vara syrafritt. Detta för att fotografierna ska hålla sig i många, många år. Naturligtvis är ju alla såna här specialgrejer dyrare än vanligt papper, men det finns hur mycket fina saker och behändiga verktyg som helst!

Jag har två favoritforum på nätet som handlar om scrapbooking: Scrappiz och KTCrafts. Den senare är ett forum som tillhör en webshop med samma namn.

Här är ett par exempel på layouter (som sidorna så tjusigt heter!) som jag har gjort:LO
Av H - 1 augusti 2007 00:13

JA, nu är jag sååå glad, för jag har beställt en Silhouette!!! Så nu kommer jag att ha en sån ligga och vänta på mig när jag kommer till USA! Det bästa av allt är att jag sparar ca 1500-1600 kr jämfört med att köpa den här hemma i Sverige! Det är inte klokt egentligen...

Men nu MÅSTE jag gå och lägga mig! Var bara tvungen att skriva av mig i glädjen :)

Av H - 31 juli 2007 23:10

Borde väl egentligen ligga i sängen vid det här laget, men efter "Morden i Midsomer" blev jag sittandes här vid datorn. Typiskt... men jag får lida för det imorgon bitti!

Funderar på om jag ska köpa en QK Silhouette eller inte. För de som inte håller på med scrapbooking så är det en apparat, ungefär som en skrivare, som man kan skära ut figurer, bokstäver m.m med från datorn.Just nu är det en webshop i USA som har kanonpris + fri frakt inom landet, och eftersom jag snart ska dit så vore det ett ypperligt tillfälle... men den kostar 2000 kr och det är ju en del pengar... sista dagen på erbjudandet idag, så jag måste ju bestämma mig innan jag hoppar i säng! Får ta ett snack med M, få se vad han säger.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se