Senaste inläggen

Av H - 12 oktober 2007 13:41

Beställde ju en del scrapbooking-grejer då jag skulle till USA. Här är sakerna jag köpte. Tyvärr fick jag inte plats med mer på vägen hem! ;)


Silhouetten, ett album, en Center Finder ruler, en Silent Setter, en CropADile, lite blommor, rubons m.m Sen fick jag ett QuickStampz set på köpet när jag köpte Silhouetten. Vad jag nu ska med det till... 


Diverse papper. 


Diverse papper och tre overlays. 


Basic Grey's Mellow.


Basic Grey's Periphery. 


Papper från Cosmo Cricket.


Allt detta till ett pris mindre än vad en QK Silhouette skulle kostat att köpa här hemma... :)

ANNONS
Av H - 8 oktober 2007 15:13

Jag är sugen på att åka på Syfestivalen i Sollentuna 2-4 november. Jag kan absolut inte sy (!!) och är inte intresserad av det heller, men numera är också scrapbooking en del av syfestivalen! Flera företag kommer att vara med och vad jag förstår brukar de ha bra mässerbjudanden också.

Återstår bara att övertala M att det är HELT nödvändigt att åka till Stockholm om några veckor...

ANNONS
Av H - 25 september 2007 19:59

För den som undrar så gick det alldeles utmärkt att ta hem min alldeles egna QK Silhouette!! Den passade som handen i handsken i min resväska ;)

Jag bäddade in den mjukt mellan lager av kläder, så den låg nog och hade det så mysigt så *skratt*!

Det kändes allt lite som julafton när jag fick packa upp alla sakerna som jag beställt hem till T! Har ännu inte använt någon av sakerna, har varken haft tid eller energi till det, men det kommer! Hösten är perfekt för pyssel :)

Av H - 24 augusti 2007 13:32

Då vi kom hem från vår shoppingrunda hittade jag en glad överraskning i brevlådan :)Nyaste numret av Scrapbooking m.m som jag prenumererar på! Har inte haft en tanke på att det var dags för ett nytt nummer, så det var kul! Nu måste jag bara bestämma mig för om jag ska läsa den på en gång eller om jag ska spara den och ta med på flyget...

Av H - 22 augusti 2007 16:31

Fick ett mejl från T idag, paketet från Scrapgal hade anlänt :) Nu har jag tre spännande paket som väntar på mig - rena julafton!! Ska bli sååå kul att se alla saker i verkligheten!

Av H - 16 augusti 2007 20:56

Usch, nu har jag lagt ÄNNU en beställning på scrapsaker!!! Man får ju nästan dåligt samvete... Jag beställde en hel massa papper från Scrapgal och sånt går ju verkligen åt! Faktum är att trots att jag beställt Silhouetten och två paket till, så har jag fortfarande spenderat 500-600 kr mindre än vad bara Silhouetten skulle kostat här hemma!! Det är helt sjukt...  Men visst, alla affärer här måste ju betala frakt, tull osv. så jag förstår ju att de måste hålla högre priser. Men var finns rättvisan i det här?! ;)

Jag skickar alla paketen hem till T. Hon har inte det minsta emot det, de har ett stort förråd ;) Men nu har jag sagt att detta var det sista paketet... Ska försöka hålla det!! *skratt*

Av H - 11 augusti 2007 00:31

Ja, det känns nästan så!! Jag har precis lagt en beställning på lite scrapsaker hos Joann. Det är ju en himla fördel när man kan skicka sakerna till någon i USA när man ändå ska dit, det här fick jag fraktfritt dessutom!

Jag beställde en Silent Setter, en Crop-A-Dile, några förpackningar med blommor, en Center finder linjal och ett album. Allt till den nätta summan av ca 430 kr!! För den oinvigde kan jag säga att bara en Silent Setter kostar en bit över 200 kr här hemma i Sverige. Så det är klart att det känns som julafton!

Av H - 10 augusti 2007 23:11

Tänk vad man skjuter upp saker ibland! Hela veckan har jag sagt, att IKVÄLL ska jag städa i min scraphörna! Har det blivit gjort då? Nej... inte förrän IKVÄLL!! ;)

Det var välbehövligt! Egentligen skulle jag väl ha tagit en före-bild (*skratt*, det hade INTE varit någon förebild i alla fall!), men det tänkte jag inte på. Det blev några efterbilder.


På hyllorna har jag kartonger med alla foton, stämplar, pennor, stämpeldynor, verktyg, klistermärken m.m


Hyllorna är tavellister från IKEA. Bra att förvara alla smågrejer på! Det är egentligen en hylla som vi delat på. Har en till som ska upp på väggen, när nu det blir.... 


Tja, en annan vinkel... Längst ner till vänster syns mappvagnen med alla papper.


Det börjar bli lite fullt... En massa dekorationer av olika slag. Bakom dem skymtar hyllan med akrylfärger. Skulle behöva fler såna här stänger att hänga krokar på!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se