Senaste inläggen

Av H - 2 juni 2008 20:26

Själv har jag suttit och försökt få till bra utskurna bokstäver med min Silhouette. Började på en LO igår och skulle fixa en rubrik, men det blev inte bra. Sen blev jag så trött att jag bara struntade i det! Men efter ett par försök idag så fick jag till det ganska bra. Det går åt lite papper så här i början, innan man riktigt lärt sig hur maskinen fungerar!

ANNONS
Av H - 31 maj 2008 20:54

Anna har en scrap-tävling på sin blogg där man ska visa något som representerar försommar och skolavslutning. Tävlingen pågår till midnatt imorgon söndag.


Mitt bidrag är en layout som jag gjorde efter skolavslutningen förra året. För mig är "Den blomstertid..." den ultimata sommarpsalmen, som jag förknippar endast med skolavslutningar. Utan den ingen riktig examen! Det är ju så man får tårar i ögonen när den sjungs i kyrkan :)


LO
ANNONS
Av H - 26 maj 2008 20:45

Har spenderat delar av e.m och kvällen med att ladda ner en hel hög med filer till min Silhouette. De ska helst vara i ett särskilt format vad jag förstått, gsd-filer, så jag har letat upp ett gäng som jag gillade. Återstår att se om man får användning för allihopa!

Tror att det ska funka med vanliga jpg-filer också, men att man kanske måste göra om dem lite innan det funkar att skära ut ifrån dem?!

Nån som har nåt tips om var man kan hitta fler filer??

Av H - 25 maj 2008 22:50

Det blev ingen film ikväll. M stack ut på en lång löprunda när barnen kommit i säng och själv blev jag sittandes här vid datorn och äntligen, ÄNTLIGEN har jag kommit mig för att installera min Silhouette!!! Herregud, man får ju nästan skämmas! Har haft den i 8 månader och inte förrän idag har jag invigt den...Här ser ni bevis i alla fall, on-knappen lyser till och med! ;) Var ju tvungen att prova skära ut nånting också och det blev några flourishes (snirklar). Gick hur bra som helst!
Av H - 24 december 2007 09:53

Du B som undrade vad det är för slags sladd som behövs till en QK Silhouette inköpt i USA - en sån här är det du behöver!

Din fru kommer att bli överlycklig, vilken julklapp! :)

Av H - 15 november 2007 18:09

Nu när folk börjar visa sina egenhändigt gjorda julkort i sina bloggar blir jag faktiskt liiite sugen på att komma igång med scrapbookingen igen. Lusten och energin till den har helt försvunnit under hösten. Antagligen beroende på att det varit så mycket annat med jobb bl.a., samt att jag inte känt mig på topp. Kanske skulle man ta ett krafttag till helgen... Men först måste jag nog ta och städa i min scraphörna, eller vad tror ni?!Jag har bara tryckt in allt därinne hela hösten: jobbgrejer, allt jag köpte i USA m.m så det är verkligen oreda! Skulle nog må bra av en storstädning...

Då kanske lusten kommer tillbaka också!

Skulle behöva framkalla lite nya kort för den delen... tänk att man alltid samlar på sig så det blir så himla dyrt när man väl tar sig i kragen!

Av H - 25 oktober 2007 15:09


Som vanligt när det är torsdag dök M jr:s Kalle Anka upp. Han var förstås glad! Glad blev även jag, när jag fick MIN tidning idag! Hade inte alls tänkt på att den kanske var på gång.

Nu gäller det bara att få en lugn stund för sig själv, då jag kan krypa upp i soffan och läsa :)

Av H - 14 oktober 2007 20:22

Högst på min scrapbooking-önskelista just nu är dessa papper från My Minds Eye! Härligt juliga :)


Festive Papers


Frost Papers

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se