Direktlänk till inlägg 2 september 2008

Det är inte klokt! / It

Av H - 2 september 2008 21:12

Kollade min mejl ikväll och hittade ett UNDERBART mejl!! JAG har blivit utvald till det nya Design Teamet!!!! Herregud, jag kan inte fatta det! Jag?! Det är ju helt otroligt, helt galet!! Men sååå kul!!! :)

Nu måste jag bara fixa ett kort på mig själv som ska upp på sajten... men det får jag ta imorgon när det är ljust och när jag hunnit piffa upp mig lite! ;)


I checked my e-mail tonight and found a WONDERFUL note!! I have been chosen for the new Design Team!!!! Oh my God, I can't believe it! Me?! This is amazing, just crazy!! But soooo much fun!!! :)

Now all I have to do is come up with a picture of myself, to be posted on the site... that will have to wait until tomorrow when it's lighter and when I've had a chance to do something about myself! ;)

 
ANNONS
 
Mia

Mia

2 september 2008 21:56

Vad roligt!! Grattis min vän! Jag blir så glad för din skull! Ska bli roligt att få följa ditt uppdrag! Massor av grattiskramar!!

http://winyan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

H

2 september 2008 23:03

Åh, tack så mycket, vännen!!! Jag hoppas bara att jag klarar av detta och kan leva upp till förväntningarna!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H - 5 september 2008 16:40

Sen det senaste datahaveriet så har jag inte kommit mig för att installera om min QK Silhouette än. Tänkte göra det i helgen och nu blev jag fast vid datorn, letandes efter roliga typsnitt till rubriker och annat. Oj, så mycket fint det finns! Läste ...

Av H - 5 september 2008 09:00

Jag har fått min första DT utmaning! Jag ska göra en LO om mig själv. Hjälp! Jag brukar alltid göra layouter om mina barn eller annat!! Så det här blir verkligen en utmaning :)   I got my first DT challenge! I'm supposed to make a LO about myself...

Av H - 1 september 2008 10:40

Gjorde färdigt min LO imorse och den blev väl sådär...   Finished my layout this morning and the result is so and so...     ...

Av H - 1 september 2008 00:04

Imorgon måndag, senast, måste jag skicka in ytterligare två LO:er till Design Team tävlingen. Visserligen har jag färdiga som jag kan skicka in, men de är så gamla, inget som jag känner att jag vill komma med. Så ikväll tvingade jag mig att sätta mig...

Av H - 26 augusti 2008 13:02

För första gången fick jag för mig att jag skulle skicka in en ansökan till ett Design Team! Inte för att jag anser att jag är tillräckligt bra, utan mer för att det skulle vara både kul och en rolig erfarenhet. Det här var ett forum i USA som ville ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se