Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Kul! / Great!

Av H - 26 augusti 2008 13:02

För första gången fick jag för mig att jag skulle skicka in en ansökan till ett Design Team! Inte för att jag anser att jag är tillräckligt bra, utan mer för att det skulle vara både kul och en rolig erfarenhet. Det här var ett forum i USA som ville sätta ihop ett gäng. Mejlade iväg två av mina LO:er och fick sen det här svaret:  


"Thank you for your submission to our Design Team Call!  Your work is great, and we'd like to see a bit more! Please send two more layouts for submission by Sept. 1st, so we can see more of your work, and determine if you would be right for the team. Thanks so much! Have a pleasant evening."


Oj, så spännande!! Nu kanske det här är ett mejl de skickar ut till alla, men det spelar ingen roll. Glad blev jag i alla fall :)Så nu MÅSTE jag inta scraphörnan igen, en perfekt knuff att komma igång!


           ----------------------------------------------------------


For the first time ever I decided to give it a shot and apply for a design team call! Not that I think I'm all that good, but more for fun and a great experience! So I e-mailed two of my layouts and this is the reply I got: 


"Thank you for your submission to our Design Team Call!  Your work is great, and we'd like to see a bit more! Please send two more layouts for submission by Sept. 1st, so we can see more of your work, and determine if you would be right for the team. Thanks so much! Have a pleasant evening."


How exciting!! This might be one of those standard replies they send out to everybody, but I don't care. It made my day :) So, now I have to get creative!
 

 
ANNONS
 
Mia

Mia

27 augusti 2008 22:26

Vad roligt för dig! Håller tummarna för dig då! Marsch pannkaka in i scraphörnan med dig! *L*

http://winyan.bloggagratis.se

 
sari

sari

28 augusti 2008 08:53

Va spännande!!!! Lycka till!!!

http://sari-sariscards.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H - 5 september 2008 16:40

Sen det senaste datahaveriet så har jag inte kommit mig för att installera om min QK Silhouette än. Tänkte göra det i helgen och nu blev jag fast vid datorn, letandes efter roliga typsnitt till rubriker och annat. Oj, så mycket fint det finns! Läste ...

Av H - 5 september 2008 09:00

Jag har fått min första DT utmaning! Jag ska göra en LO om mig själv. Hjälp! Jag brukar alltid göra layouter om mina barn eller annat!! Så det här blir verkligen en utmaning :)   I got my first DT challenge! I'm supposed to make a LO about myself...

Av H - 2 september 2008 21:12

Kollade min mejl ikväll och hittade ett UNDERBART mejl!! JAG har blivit utvald till det nya Design Teamet!!!! Herregud, jag kan inte fatta det! Jag?! Det är ju helt otroligt, helt galet!! Men sååå kul!!! :) Nu måste jag bara fixa ett kort på mig själ...

Av H - 1 september 2008 10:40

Gjorde färdigt min LO imorse och den blev väl sådär...   Finished my layout this morning and the result is so and so...     ...

Av H - 1 september 2008 00:04

Imorgon måndag, senast, måste jag skicka in ytterligare två LO:er till Design Team tävlingen. Visserligen har jag färdiga som jag kan skicka in, men de är så gamla, inget som jag känner att jag vill komma med. Så ikväll tvingade jag mig att sätta mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se