Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Mina fina saker! / My nice things!

Av H - 12 juli 2008 11:16

I onsdags kom äntligen paketet från Scrapbook Express! Levererat ända fram till dörren, vilken service :)


Två fp blommor från Prima, MM Spiral Journaling books, lim, band, fluid chalk, samt 4 olika Transfer titles från MME.


On Wednesday my package from Scrapbooking Express was delivered, right at my front door - great service!

The package contained two containers of Prima flowers, glue, fluid chalk, ribbon, two MM Spiral Journaling books and 4 Transfer Titles by MME.

 
ANNONS
 
Ingen bild

LillBlomman

17 juli 2008 09:17

Wao, vad mycket fint du shoppat! Tack för titten i din blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H - 5 september 2008 16:40

Sen det senaste datahaveriet så har jag inte kommit mig för att installera om min QK Silhouette än. Tänkte göra det i helgen och nu blev jag fast vid datorn, letandes efter roliga typsnitt till rubriker och annat. Oj, så mycket fint det finns! Läste ...

Av H - 5 september 2008 09:00

Jag har fått min första DT utmaning! Jag ska göra en LO om mig själv. Hjälp! Jag brukar alltid göra layouter om mina barn eller annat!! Så det här blir verkligen en utmaning :)   I got my first DT challenge! I'm supposed to make a LO about myself...

Av H - 2 september 2008 21:12

Kollade min mejl ikväll och hittade ett UNDERBART mejl!! JAG har blivit utvald till det nya Design Teamet!!!! Herregud, jag kan inte fatta det! Jag?! Det är ju helt otroligt, helt galet!! Men sååå kul!!! :) Nu måste jag bara fixa ett kort på mig själ...

Av H - 1 september 2008 10:40

Gjorde färdigt min LO imorse och den blev väl sådär...   Finished my layout this morning and the result is so and so...     ...

Av H - 1 september 2008 00:04

Imorgon måndag, senast, måste jag skicka in ytterligare två LO:er till Design Team tävlingen. Visserligen har jag färdiga som jag kan skicka in, men de är så gamla, inget som jag känner att jag vill komma med. Så ikväll tvingade jag mig att sätta mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se