Direktlänk till inlägg 8 juli 2008

Grejer på gång!

Av H - 8 juli 2008 22:45

När jag kom hem idag hade jag en lapp i brevlådan från Posten, tydligen har man försökt att leverera ett paket från FedEx idag, med scrapgrejer från USA. Nu får jag vänta till imorgon istället!


Today when I got home there was a note in the mail, saying FedEx had tried to deliver a package for me (scrap stuff from the States). Now I have to wait until tomorrow!

 
ANNONS
 
Mia

Mia

9 juli 2008 01:20

Åh, så spännande!! Hoppas du blir nöjd med allt du köpt!

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H - 5 september 2008 16:40

Sen det senaste datahaveriet så har jag inte kommit mig för att installera om min QK Silhouette än. Tänkte göra det i helgen och nu blev jag fast vid datorn, letandes efter roliga typsnitt till rubriker och annat. Oj, så mycket fint det finns! Läste ...

Av H - 5 september 2008 09:00

Jag har fått min första DT utmaning! Jag ska göra en LO om mig själv. Hjälp! Jag brukar alltid göra layouter om mina barn eller annat!! Så det här blir verkligen en utmaning :)   I got my first DT challenge! I'm supposed to make a LO about myself...

Av H - 2 september 2008 21:12

Kollade min mejl ikväll och hittade ett UNDERBART mejl!! JAG har blivit utvald till det nya Design Teamet!!!! Herregud, jag kan inte fatta det! Jag?! Det är ju helt otroligt, helt galet!! Men sååå kul!!! :) Nu måste jag bara fixa ett kort på mig själ...

Av H - 1 september 2008 10:40

Gjorde färdigt min LO imorse och den blev väl sådär...   Finished my layout this morning and the result is so and so...     ...

Av H - 1 september 2008 00:04

Imorgon måndag, senast, måste jag skicka in ytterligare två LO:er till Design Team tävlingen. Visserligen har jag färdiga som jag kan skicka in, men de är så gamla, inget som jag känner att jag vill komma med. Så ikväll tvingade jag mig att sätta mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se