Direktlänk till inlägg 4 juli 2008

Kunde inte hålla mig...

Av H - 4 juli 2008 14:14

Hade bestämt mig för att inte spendera några mer pengar på scrapbooking på ett tag nu, då jag redan lagt ett par beställningar från USA. Men inte kunde jag hålla mig när jag kikade in på Creating Keepsake och upptäckte att de hade rea på bl.a böcker! Och dessutom rea på precis de böcker som jag länge velat ha... då måste man väl få slå till?! ;)


Ali Edward's "A Designer's Eye for Scrapbooking"


Ali Edward's "A Designer's Eye for Scrapbooking with Patterned Paper"


"Encyclopedia of Scrapbooking"


"Photography for Scrapbookers"


Även fast frakten går på en hel del (kostade mer än själva böckerna!), så tjänar jag ändå ca 250 kr mot om jag skulle köpt böckerna här hemma...


I had decided not to buy anything scraprelated for a while, since I just placed two orders from the States, but I just couldn't resist when I found a sale on Creating Keepsake's website! And on sale were 4 of the books I've been wanting for quite some time (pictures above). Even though the shipping cost more than the books themselves, I still saved about $40 compared to buying them from a Swedish bookstore...

 
ANNONS
 
Mia

Mia

9 juli 2008 01:16

Jag är så sugen på flera av de där böckerna, så jag hoppas på en recension sen! *L* Så jag vet vilka som är värda att köpa!!

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H - 5 september 2008 16:40

Sen det senaste datahaveriet så har jag inte kommit mig för att installera om min QK Silhouette än. Tänkte göra det i helgen och nu blev jag fast vid datorn, letandes efter roliga typsnitt till rubriker och annat. Oj, så mycket fint det finns! Läste ...

Av H - 5 september 2008 09:00

Jag har fått min första DT utmaning! Jag ska göra en LO om mig själv. Hjälp! Jag brukar alltid göra layouter om mina barn eller annat!! Så det här blir verkligen en utmaning :)   I got my first DT challenge! I'm supposed to make a LO about myself...

Av H - 2 september 2008 21:12

Kollade min mejl ikväll och hittade ett UNDERBART mejl!! JAG har blivit utvald till det nya Design Teamet!!!! Herregud, jag kan inte fatta det! Jag?! Det är ju helt otroligt, helt galet!! Men sååå kul!!! :) Nu måste jag bara fixa ett kort på mig själ...

Av H - 1 september 2008 10:40

Gjorde färdigt min LO imorse och den blev väl sådär...   Finished my layout this morning and the result is so and so...     ...

Av H - 1 september 2008 00:04

Imorgon måndag, senast, måste jag skicka in ytterligare två LO:er till Design Team tävlingen. Visserligen har jag färdiga som jag kan skicka in, men de är så gamla, inget som jag känner att jag vill komma med. Så ikväll tvingade jag mig att sätta mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se