Alla inlägg under augusti 2007

Av H - 1 augusti 2007 20:27

Runt årsskiftet så började jag med en ny hobby - scrapbooking. Jag har tidigare försökt mig på att göra egna fotoalbum, men ingenting som det här. Det finns en hel industri för såna här saker och naturligtvis så kommer mycket från USA, där det är en väldigt stor hobby.

Scrapbooking växer här hemma också, det finns en hel del webshopar och även vanliga affärer som säljer papper, dekorationer, album osv. Ska man vara riktigt noga så ska allt material, inklusive papper och pennor, vara syrafritt. Detta för att fotografierna ska hålla sig i många, många år. Naturligtvis är ju alla såna här specialgrejer dyrare än vanligt papper, men det finns hur mycket fina saker och behändiga verktyg som helst!

Jag har två favoritforum på nätet som handlar om scrapbooking: Scrappiz och KTCrafts. Den senare är ett forum som tillhör en webshop med samma namn.

Här är ett par exempel på layouter (som sidorna så tjusigt heter!) som jag har gjort:



LO
Av H - 1 augusti 2007 00:13

JA, nu är jag sååå glad, för jag har beställt en Silhouette!!! Så nu kommer jag att ha en sån ligga och vänta på mig när jag kommer till USA! Det bästa av allt är att jag sparar ca 1500-1600 kr jämfört med att köpa den här hemma i Sverige! Det är inte klokt egentligen...

Men nu MÅSTE jag gå och lägga mig! Var bara tvungen att skriva av mig i glädjen :)

Skapa flashcards